На Кіровоградщині депутата сільради визнано винним у корупції

Листопад 18, 2015 | Новини | Переглядів: 5107 | Коментарі: 0

За протоколом прокурора Новомиргородського району депутата Листопадівської сільської ради притягнуто до адміністративної відповідальності за вчинення корупційного правопорушення.

Зокрема, районним судом його визнано винним у вчиненні правопорушення, передбаченого ст. 172-7 КупАП – неповідомлення особою безпосереднього керівника у випадках, передбачених законом, про наявність конфлікту інтересів та накладено стягнення у вигляді штрафу в розмірі 30 неоподаткованих мінімумів доходів громадян.

Нагадаємо, депутата сільради було викрито на корупціє прокуратурою району у середині жовтня поточного року. Зокрема, було встановлено, що він особисто прийняв участь у голосуванні щодо відведення йому у власність земельних ділянок сільськогосподарського призначення.

При цьому заходів щодо недопущення виникнення реального конфлікту інтересів не вжив.

Прес-служба прокуратури Кіровоградської області
 


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool