На Кіровоградщині день залізничника святкували у відділеннях ПриватБанку

Грудень 01, 2017 | Новини | Переглядів: 1477 | Коментарі: 0

Цей день запам’ятається жителям міст Знам’янка, Долинська, Гайворон та Добровеличківка назавжди, впевнені у ПриватБанку.

У цих містах одночасно пройшов квест для дітей залізничників, присвячений професійному святу їх батьків. Саме таким чином приватбанківці змінили стандарти загальноприйнятих привітань.

“На такому яскравому, неординарному і незабутньому святі у нас в Знам’янці я вперше, - розповідає пані Наталя, мама 5-річної Яни. - Я у повному захваті! Так хочеться, аби таких заходів було побільше і частіше. Ми і бігали разом з дітьми, і відгадували загадки та ребуси, і навіть ключ від потаємної кімнати шукали разом. А як вболівали за перемогу! Ми отримали не лише море емоцій, але дізнались море цікавого! Круто!”

Ні холодна осіння погода, ні вихідний день не змінили планів 75 юніорів, які завітали до відділень ПриватБанку. Знайомство з фінансовою установою, її функціями та завданнями пройшло у нестандартній ігровій формі. Спочатку усі шукали СОК, ні, не напій, а спеціаліста з обслуговування клієнтів. Потім знайомилися з банківськими продуктами, користування якими приносить не лише задоволення, але й дохід. Усі разом шукали купюру, яку 20 років тому залишив у ПриватБанку забудькуватий клієнт та виясняли різницю між банкоматом та терміналом.

“Мені сподобалось все, - з захопленням розповідає Сергійко з Добровеличківки. - Такого крутецького свята наша Добровеличківка ще не бачила. - Та найбільше сподобались призи і подарунки, які не просто так давали, а ми їх виграли! Вже записався у Бізнес-Школу. Якщо і там так круто, то точно стану бізнесменом!”

ЮніорБанк - це соціальна програма фінансової грамотності для школярів, що принципово відрізняється від звичних шкільних програм. Перш за все, це захоплюючий матеріал! У нас немає нудних уроків і конспектів, усе навчання проводиться в інтерактивній ігровій формі. Навчання фінансовій грамотності проходить у форматах: екскурсії у відділення ПриватБанку; Бізнес-Квест, Бізнес-Школа.

ЮніорБанк не тільки навчає дітей фінансовій грамотності, але й підтримує програми здорового способу життя для школярів, проводить акції та конкурси, дає можливість дітям спілкуватися з однолітками з різних куточків світу. 


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool