На Кіровоградщині чотирьом зловмисникам оголошено підозру у крадіжці

Вересень 09, 2015 | Новини | Переглядів: 962 | Коментарі: 0

Троє з них неповнолітні, 16 та 17 років, найстаршому товаришу - 20. Компанію молодих людей працівники Петрівського райвідділу міліції застали неподалік місця злочину, коли злодії переносили викрадені секції металевого паркану.

Пригода сталася наприкінці липня. Зловмисники сподівались залишитися непоміченими, тож пізно ввечері вирушили до одного із закладів Петрівського району. Підійшовши до паркану, почали розхитувати огорожу та відірвали дві секції.
- Злодії встигли відійти від місця вчинення крадіжки лише на 50 метрів. Працівники міліції, що прямували у службових справах, помітили зловмисників та вилучили викрадене майно, - повідомив начальник Петрівського районного відділу міліції Євген Чуйко.
Зловмисникам оголошено про підозру у вчиненні кримінального правопорушення, передбаченого ч. 2 ст. 185 «Крадіжка» Кримінального кодексу України. Тривають слідчі дії. Злодіям загрожує покарання у вигляді арешту на строк від трьох до шести місяців або до п'яти років обмеження чи позбавлення волі.

За матеріалами Петрівського РВ УМВС України в Кіровоградській області
 


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool