На Кіровоградщині чоловіка так побили, що він помер

Червень 03, 2015 | Новини | Переглядів: 969 | Коментарі: 0

Під час бійки потерпілий отримав тілесні ушкодження, які вже через дві доби призвели до його загибелі. За даним фактом розпочато кримінальне провадження. За скоєне молодику загрожує покарання у вигляді позбавлення волі на строк до 10 років.

Пригода сталася 30 травня на території Вільшанського району, що на Кіровоградщині. Місцевий житель разом з друзями святкував день народження на березі водойми. Коли у чоловіка закінчився алкоголь і гостей пригощати стало нічим, він вирішив повернутися до населеного пункту, аби докупити необхідне у одній із крамниць.
Дорогою до села зустрів 42-річного знайомого, який висловив нарікання на те, що його немає серед гостей. Нетривала розмова закінчилася сваркою. За свідченнями підозрюваного, опонент начебто погрожував його вдарити, тож він, не чекаючи моменту, рукою ударив чоловіка по голові.
Травма виявилася серйозною. Потерпілий упав на землю та знепритомнів. Згодом, прийшовши до тями, попрямував до свого будинку, де пробув усю ніч. На ранок його самопочуття стало погіршуватися. Аби не лишатися самому, чоловік вирішив піти додому до родички і лише коли знову почав непритомніти, жінка викликала на допомогу медичних працівників.
На момент приїзду лікарів чоловік помер. У результаті розтину було встановлено, що причиною його загибелі стали отримані напередодні травми.
Аби з’ясувати обставини подій, які передували трагедії, оперативникам знадобилося лише дві години. За цей час було встановлено і місцезнаходження 22-річного підозрюваного.
За даним фактом розпочато кримінальне провадження за частиною 2 статті 121 Кримінального кодексу України «Умисне тяжке тілесне ушкодження». За скоєне підозрюваному загрожує покарання у вигляді позбавлення волі на строк він 7 до 10 років.
СЗГ УМВС України в Кіровоградській області


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool