На Кіровоградщині чоловік згвалтував неповнолітню

Квітень 04, 2017 | Новини | Переглядів: 803 | Коментарі: 0

За попередніми даними, житель Олександрійського району у момент скоєння правопорушення перебував у нетверезому стані. Крім того, кривдник відібрав у жертви мобільний телефон та гаманець із грошима у сумі 100 гривень. За вчинене особі може загрожувати покарання у вигляді позбавлення волі на строк до 12 років.

У неділю на світанку до відділення поліції надійшло повідомлення від жительки населеного пункту. Жінка розповіла про скоєння злочину стосовно її неповнолітньої родички.

Двоє дівчат поверталися разом додому, потім одна з подруг повернула у напрямку свого будинку, а інша продовжила шлях сама. Через деякий час за нею почав йти незнайомець, який вештався вулицями села. На відрізку дороги, що пролягав повз пустир, чоловік накинувся на потерпілу.

«Отримавши повідомлення про подію, поліцейські почали пошуки зловмисника. Упродовж доби вдалося встановити особу, причетну до кримінального правопорушення. 22-річного мешканця іншого села було затримано у порядку ст. 208 Кримінального процесуального кодексу України», - розповів начальник Олександрійського районного відділення поліції Олександр Кодак.

За цим фактом розпочато кримінальне провадження за ч. 3 ст. 152 (зґвалтування) Кримінального кодексу України. Санкцією статті передбачено покарання у вигляді позбавлення волі на строк від 7 до 12 років.

Сектор комунікації поліції Кіровоградської області
 


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool