На Кіровоградщині чоловік займався крадіжками камер зовнішнього спостереження

Жовтень 04, 2016 | Новини | Переглядів: 624 | Коментарі: 0

45-річний мешканець Новоукраїнського району з приміщення колишньої автозаправної станції, що належить приватному підприємцю, викрав технічні пристрої на загальну суму понад півтори тисячі гривень.

Наприкінці вересня до відділу поліції надійшло повідомлення про злочин, скоєний в одному з сіл району.

За цим фактом було розпочато кримінальне провадження за ч. 1 ст. 185 (крадіжка) Кримінального кодексу України.
«Поліцейські встановили особу зловмисника. Ним виявився місцевий житель, який, перебуваючи в стані алкогольного сп’яніння, проходив по вулиці та вирішив здійснити крадіжку камер зовнішнього відеоспостереження, які знаходились на будівлі колишньої АЗС.
Упевнившись, що його ніхто не бачить, зловмисник підійшов до приміщення і демонтував 4 пристрої. Спочатку сховав камери в кущах неподалік, а згодом переніс до власного місця проживання, де правоохоронці і виявили крадене», - повідомив начальник Новоукраїнського відділу поліції Ігор Матвійчук.
Зловмиснику оголошено підозру у вчиненні кримінального правопорушення, йому загрожує штраф, громадські чи виправні роботи, арешт на строк до 6 місяців, або до 3 років позбавлення волі.

За матеріалами Новоукраїнського відділу поліції Кіровоградської області


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool