На Кіровоградщині чоловік вирощував у своєму дворі коноплю

Серпень 20, 2015 | Новини | Переглядів: 768 | Коментарі: 0

На території обійстя підозрюваного під час огляду було виявлено більше 160 кущів рослин. Вилучене направлено на експертизу. За ці дії чоловіку загрожує покарання у вигляді позбавлення волі на строк від 3 до 7 років.

Повідомлення про те, що односельчанин вирощує нарковмісні рослини, надійшло до Новоукраїнського районного відділу міліції 17 серпня. На місце пригоди виїхала слідчо-оперативна група, яка, з дозволу господаря, і оглянула територію домоволодіння. В результаті, інформація знайшла своє підтвердження.
На присадибній ділянці, що знаходилася неподалік будинку, правоохоронці виявили рослини, зовні схожі на коноплі. Завдяки дбайливому догляду господаря, кущі виросли майже до двох метрів.
Як пояснив чоловік, коноплі він начебто планував використати для власного вживання.
По даному факту розпочато кримінальне провадження за частиною 2 статті 310 Кримінального кодексу України «Посів або вирощування снотворного маку чи конопель». За ці дії чоловіку загрожує покарання у вигляді позбавлення волі на строк від 3 до 7 років.
Прес-служба УМВС в Кіровоградській області
 


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool