На Кіровоградщині чоловік вхопивши ножа завдав господарю квартири два удари в область грудної клітини

Січень 19, 2016 | Новини | Переглядів: 861 | Коментарі: 0

За попередніми даними, сварка між чоловіками відбулася під час спільного розпиття алкогольних напоїв.

До Олександрійського відділу поліції надійшло повідомлення від працівника міської лікарні про доставлення 45-річного місцевого жителя з тілесними ушкодженнями.

- Правоохоронці встановили, що під час застілля між двома знайомими виник конфлікт. 45-річний гість, вхопивши ножа, завдав господарю квартири два удари в область грудної клітини. Зловмисника затримано у порядку статті 208 Кримінального процесуального кодексу України та оголошено про підозру у вчиненні даного кримінального правопорушення, - розповів начальник Олександрійського відділу поліції Олександр Кодак.

Знаряддя скоєння злочину – кухонний ніж - вилучено та направлено на дослідження.
За цим фактом розпочато кримінальне провадження за ч. 1 ст. 121 Кримінального кодексу України «Умисне тяжке тілесне ушкодження».

Підозрюваному загрожує покарання у вигляді позбавлення волі на строк від п’яти до восьми років. Раніше чоловік був судимий за нанесення тілесних ушкоджень та замах на вбивство.

За матеріалами Олександрійського відділу поліції ГУНП в Кіровоградській області
 


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool