На Кіровоградщині чоловік вбив свого односельчанина

Березень 26, 2014 | Новини | Переглядів: 996 | Коментарі: 0

Конфлікт, що закінчився трагедією, стався на початку тижня. Зранку між сусідами, які проживали на одній вулиці, відбулася гучна сварка.

Старший чоловік запідозрив молодшого у тому, що він можливо причетний до зникнення кількох качок з його господарства. Виправдовуючи себе, 26-річний потерпілий доводив, що не чіпав чужого майна і навіть пообіцяв, що поверне йому своїх, аби остаточно відвести від себе підозру.
Однак почуття образи і справді не давало чоловіку спокою, тож близько 21-ої години вечора він разом з мамою вирішив ще раз поговорити із сусідом. Щоб розмова була більш переконливою, односельчанин прихопив із собою собаку.
Коли у металеві ворота постукали, 52-річний господар вийшов на поріг будинку. Тієї ж миті до нього підбіг пес «гостя», який за командою слухняно почав «атакувати» чоловіка. Не довго роздумуючи, той повернувся до хати, а вже за мить знову вийшов на ганок з мисливською рушницею у руках…
Два постріли, що пролунали на території сусідньої садиби, чули односельчани. Зовсім скоро вони побачили і працівників міліції, тоді й зрозуміли, що сталося лихо.
Працівники слідчо-оперативної групи Долинського районного відділу міліції, що прибули за викликом, виявили біля воріт тіло небіжчика, неподалік нього знаходився вбитий пес.
Власник зброї у своїх свідченнях правоохоронцям провини не заперечував, однак і пояснити, чому поцілив сусіду у спину з рушниці так і не зміг…
– По даному факту відкрито кримінальне провадження за частиною 1 статті 115 Кримінального кодексу України «Умисне вбивство», - розповідає начальник Долинського РВ УМВС України в Кіровоградській області Олександр Коцар. – За такі дії підозрюваному загрожує тюремне ув’язнення на строк від 7 до 15 років. Триває слідство.
СЗГ УМВС України в Кіровоградській області
 


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool