На Кіровоградщині чоловік ударив родичку ножем

Квітень 18, 2014 | Новини | Переглядів: 863 | Коментарі: 0

Після буденної сварки жінка потрапила до лікарні. Стосовно підозрюваного вирішується питання про обрання міри запобіжного заходу.

Події розгорталися за місцем проживання чоловіка. Надвечір до 48-річного жителя одного з сіл району завітала 46-річна родичка. Спілкування у родинному колі не обійшлося без сварки – причиною протиріч стали побутові питання. У розпалі конфлікту чоловік ножем ударив гостю у верхню частину спини.
Потерпіла звернулася за допомогою до односельців. Саме вони викликали швидку та зателефонували дільничному інспектору міліції, за повідомленням якого на місце прибула слідчо-оперативна група.
Жінку з проникаючим ножовим пораненням госпіталізували. Зловмисника правоохоронці затримали, на території його домоволодіння було вилучено частини ножа, якого він розламав після скоєного.
– За цим фактом відкрито кримінальне провадження за ч. 1 ст. 121 «Умисне тяжке тілесне ушкодження» Кримінального кодексу України, – повідомив начальник Кіровоградського РВ УМВС в області Андрій Бензар. – Санкцією статті передбачено покарання у вигляді позбавлення волі на строк від п’яти до восьми років.
 


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool