На Кіровоградщині чоловік наніс смертельні тілесні ушкодження своєму товаришеві

Листопад 05, 2015 | Новини | Переглядів: 1065 | Коментарі: 0

Зловмисником виявився 34-річний мешканець одного з сіл Олександрійського району. За вчинене йому загрожує покарання у вигляді позбавлення волі на строк від семи до десяти років.

До районного відділу міліції надійшло повідомлення про те, що в одному з населених пунктів помер 47-річний чоловік. Прибувши на місце пригоди, правоохоронці виявили на тілі покійного тілесні ушкодження.

- За результатами судово-медичної експертизи з’ясувалося, що смерть потерпілого настала через добу після отримання травм. Оскільки йому не була своєчасно надана медична допомога, це призвело до трагічних наслідків. У причетності до кримінального правопорушення працівники міліції викрили товариша померлого, який мешкав з ним в одному домоволодінні, - розповів начальник Олександрійського РВ УМВС в області Віталій Кравцов.

Напередодні троє знайомих розпивали спиртні напої, потім між двома чоловіками виникла сварка, яка переросла в бійку. Молодший завдав старшому опоненту тілесних ушкоджень, від яких він згодом помер.

За цим фактом розпочато кримінальне провадження за ч. 2 ст. 121 Кримінального кодексу України «Умисне тяжке тілесне ушкодження».

Зловмиснику оголошено про підозру у вчиненні злочину, йому загрожує до десяти років позбавлення волі.

За матеріалами Олександрійського РВ УМВС України в Кіровоградській області


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool