На Кіровоградщині чоловік через борг отримав удар ножем у живіт

Квітень 15, 2015 | Новини | Переглядів: 1059 | Коментарі: 0

У Новоукраїнському районі Кіровоградської області двоє місцевих жителів посварилися через борг. Замість грошей 25-річний потерпілий отримав удар ножем у живіт. Підозрюваного затримано та заарештовано.

На вихідних житель населеного пункту разом з дружиною прийшов до 57-річного знайомого. Односелець кілька місяців тому позичив тисячу гривень і не повертав.
Господар запропонував обговорити питання за пляшкою алкоголю. Перебуваючи напідпитку, чоловіки почали сваритися. Старший вхопив ножа і ударив молодшого у живіт.
Потерпілому викликали швидку. Його госпіталізували до лікарні та прооперували. У чоловіка було виявлено пошкодження внутрішніх органів.
- Зловмисника працівники міліції затримали на місці пригоди. Йому оголошено про підозру у вчиненні кримінального правопорушення, - повідомив начальник Новоукраїнського РВ УМВС в області Ігор Матвійчук.
За цим фактом розпочато кримінальне провадження за частиною 1 статті 121 «Умисне тяжке тілесне ушкодження» Кримінального кодексу України. Санкцією статті передбачено покарання у вигляді позбавлення волі на строк від 5 до 8 років.
Стосовно підозрюваного обрано міру запобіжного заходу – тримання під вартою.

СЗГ УМВС України в Кіровоградській області


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool