На Кіровоградщині борються з чергами і вчять Інтернет-банкінгу

Липень 04, 2013 | Новини | Переглядів: 880 | Коментарі: 0

ПриватБанк впровадив у відділеннях Кіровоградської області новий формат обслуговування клієнтів за допомогою iPad.

Як повідомила прес-служба банку, використання мобільних планшетів замість звичайних комп'ютерів дозволить обслуговувати клієнтів більш оперативно і без черг. А простота і наочність операцій допоможуть клієнтам навчитися самим проводити платежі через Інтернет або термінали самообслуговування.

"Обслуговування клієнтів за допомогою планшетів дає змогу навчити персонально кожного клієнта працювати з мобільними додатками ПриватБанку, наочно показати та навіть дати спробувати самостійно чи то сплатити комунальні платежі, чи просто поповнити рахунок мобільного телефону , - говорить директор Кіровоградського регіоналного управління ПриватБанку Ростислав Масло. - Спробувавши провести такі операції на планшеті та побачивши, як це просто та зручно, кожен із них обов’язково буде продовжувати працювати через інтернет з усіма мобільними додатками ПриватБанку не виходячи з дому".

За допомогою iPad співробітники відділень ПриватБанку надають клієнтам найпопулярніші послуги - від випуску кредитної карти і депозиту до оплати комунальних послуг та бронювання квитків на транспорт. Крім того, в будь-якому відділенні клієнтам допоможуть завантажити та налаштувати платіжні додатки ПриватБанку на особистому смартфоні або планшеті.

За даними опитування більше 2-х мільйонів клієнтів, проведеного банком, на сьогоднішній день смартфонами і планшетами активно користується кожен четвертий клієнт ПриватБанку. А до кінця 2014 року, за прогнозами експертів, кількість активних користувачів смартфонами буде переважною.

У Кіровоградській області вже 4 відділення обслуговують клієнтів, використовуючи планшети - це головне відділення на вул. Преображенській, 26/70, віділення на пл. Б. Хмельницького, відділення №25 (на розі вулиці В.Перспективної та проспекту Комуністичного) та головне відділення у м.Олександрія. Найближчим часом їх кількість буде неухильно зростати, і робота з планшетами стане нормою для всіх відділень ПриватБанку.


ПриватБанк входить до числа найбільших розробників мобільних платіжних додатків в Україні, його топові додатки Приват24 і iPay лідирують у рейтингу популярності банківських додатків українських користувачів iPhone і Android. Серед найцікавіших розробок банку, представлених за останні місяці, стали SendMoney для швидкого переказу грошей на карти з голосовим управлінням і автоматичним запам'ятовуванням шаблонів, Фотокасса для оплати рахунків фотокамерою телефону та інші додатки.
 


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool