You can help our site. Thanks in advance for your help - donate - Click -
                                                                        

На Кіровоградщині близько 1,8 тисяч суб’єктів господарювання мають заборгованість перед бюджетом

Жовтень 21, 2011 | Новини | Переглядів: 1222 | Коментарі: 0

„В результаті вжитих заходів за дев'ять місяців поточного року за рахунок стягнення органами податкової служби Кіровоградської області до зведеного бюджету надійшло 42,9 млн.грн.”, - зазначив заступник голови ДПА в області Андрій Руднік. Про це Інтернет-виданню  «FotoInform» повідомила прес-служба ДПА в Кіровоградської області

Проте, сума боргу до зведеного бюджету все ще залишається значною і складає 263,0 млн.грн.
У вересні 2011 року кількість платників Кіровоградщини, що мають податкову заборгованість перед бюджетом, скорочена на 53 підприємства та складає станом на 1 жовтня 2011 року 1784 суб’єкти господарювання, з яких 34 відс. платників мають суми боргу менше 1 тис. грн.

За словами Андрія Рудника, податкові керуючі допомагають суб'єктам господарювання розраховуватися з бюджетом, аналізують фінансово-господарський стан та активи підприємств, які зможуть стати реальним джерелом для погашення заборгованості, однак у разі зловживання довірою та невжиття суб’єктами господарювання належних заходів по погашенню податкового боргу до них будуть застосовані усі важелі впливу, передбачені чинним законодавством.
 


ДО УВАГИ ВОДІЇВ: АВТОЦИВІЛКА ОНЛАЙН за 5 хвилин посилання


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool