На Кіровоградщині 24 людини підозрюють у самовільному спалюванні сухостою

Березень 29, 2022 | Новини | Переглядів: 1038 | Коментарі: 0

Як повідомив заступник начальника ГУ ДСНС в області Василь Штогрін, на території області вже проведено 90 рейдів з метою виявлення паліїв. Вже 24 людини підозрюють у самовільному спалюванні сухостою.

«Завдяки активізації роботі обласної та міської влади, і контролюючих органів відбулося зменшення випадків загоряння. Наприклад, минулого тижня щоденно в області фіксувалося 30-40 випадків. Але протягом останніх трьох діб показник не перевищує 20», - про це повідомив Василь Штогрін.

Також заступник начальника ГУ ДСНС в області наголосив, щоб люди повідомляли про факти самовільного випалювання представників екологічної інспекції, держлісгоспу та управління ДСНС. 


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool