На Кіроовоградщині розпочато роботи з ліквідації ямковості дорожнього покриття

Березень 06, 2017 | Новини | Переглядів: 1033 | Коментарі: 0

"Облавтодор", служба автомобільних доріг та влада на місцях мають активізувати свої зусилля на покращення стану автомобільних доріг державного і комунального значення. На цьому наголосив голова облдержадміністрації Сергій Кузьменко під час апаратної наради в ОДА.

- Дорожнім службам разом з органами влади необхідно якнайшвидше забезпечити нормальний проїзд на дорогах, які зазнали суттєвих пошкоджень після зими, - сказав Сергій Кузьменко. - Зрозуміло, що плановий ремонт покриття потребує сприятливих погодних умов, проте слід оперативно ліквідувати найбільш аварійні ділянки автошляхів, що створюють небезпеку для водіїв.

За словами керівника Служби автомобільних доріг в області Вадима Коюденка, в області вже тривають роботи з ліквідації ямковості. Так, дорожніми бригадами опрацьовано близько 10 тисяч метрів кв. проблемних ділянок. Загалом, ліквідації ямковості потребує близько 500 тисяч м кв. дорожнього покриття.

Сергій Кузьменко звернувся до керівника Служби з проханням невідкладно провести обстеження проблемних ділянок доріг і в першу чергу ремонтними роботами охопити найбільш аварійні. Також голова ОДА звернув увагу керівників міст на необхідності завершити ремонтні роботи, що були призупинені минулоріч через настання холодів.


ДО УВАГИ ВОДІЇВ: АВТОЦИВІЛКА ОНЛАЙН за 5 хвилин посилання


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool