На Кіроовоградщині розпочато роботи з ліквідації ямковості дорожнього покриття

Березень 06, 2017 | Новини | Переглядів: 1014 | Коментарі: 0

"Облавтодор", служба автомобільних доріг та влада на місцях мають активізувати свої зусилля на покращення стану автомобільних доріг державного і комунального значення. На цьому наголосив голова облдержадміністрації Сергій Кузьменко під час апаратної наради в ОДА.

- Дорожнім службам разом з органами влади необхідно якнайшвидше забезпечити нормальний проїзд на дорогах, які зазнали суттєвих пошкоджень після зими, - сказав Сергій Кузьменко. - Зрозуміло, що плановий ремонт покриття потребує сприятливих погодних умов, проте слід оперативно ліквідувати найбільш аварійні ділянки автошляхів, що створюють небезпеку для водіїв.

За словами керівника Служби автомобільних доріг в області Вадима Коюденка, в області вже тривають роботи з ліквідації ямковості. Так, дорожніми бригадами опрацьовано близько 10 тисяч метрів кв. проблемних ділянок. Загалом, ліквідації ямковості потребує близько 500 тисяч м кв. дорожнього покриття.

Сергій Кузьменко звернувся до керівника Служби з проханням невідкладно провести обстеження проблемних ділянок доріг і в першу чергу ремонтними роботами охопити найбільш аварійні. Також голова ОДА звернув увагу керівників міст на необхідності завершити ремонтні роботи, що були призупинені минулоріч через настання холодів.


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool