На «Гарячу лінію» сервісного центру муніципальних послуг надійшло 1201 звернення від жителів Кіровограда

Травень 10, 2016 | Новини | Переглядів: 947 | Коментарі: 0

Підведення підсумків результатів роботи “Гарячої ліній міського голови” стали головним питанням на нараді очільника міста Андрія Райковича з керівниками виконавчих органів міської ради сьогодні, 10 травня.

За інформацією помічника міського голови Андрія Лейбенка, з початку роботи “Гарячої лінії”, тобто з 10 березня, на сервісний центр муніципальних послуг надійшло 1201 звернення від жителів міста.

Андрій Лейбенко навів статистику розгляду таких звернень: із усієї кількості вирішено позитивно – 536, дано роз’яснення по суті питання - на 363 звернення, взято до відома – 33 звернення і кількість питань, що залишаються в роботі – 269.
- Слід зауважити, що на “Гарячу лінію” зателефонували 838 жінок та 363 чоловіки, які залишили 1162 індивідуальних, 20 колективних і 19 анонімних звернень, - повідомив Андрій Лейбенко. - Проблемами, з якими найбільше звертаються заявники, є питання житлово-комунального господарства - 518 звернень (43% в загальній кількості звернень), проблеми транспорту і зв’язку – 144 звернення (складає 12%).

Якщо проаналізувати звернення в розрізі послуг житлово-комунального господарства, то найбільш поширеними залишаються питання щодо роботи ПАТ «Кіровоградгаз», а саме: невдоволення тарифами (в зв’язку з чим у людей виникає заборгованість), неможливістю додзвонитися до спеціалістів, несвоєчасним виконанням робіт (більше 45 звернень), прохання відновити дорожнє покриття по вулицях міста та у дворах будинків багатоповерхівок (41 звернення), прохання провести кронування та видалення дерев по місту, а також розмістити в ЗМІ або на сайті міської ради та надати інформацію на Гарячу лінію міського голови щодо графіку проведення робіт з кронування та видалення дерев КП «Трест зеленого господарства» (31 звернення).
До найбільш масових належать і звернення щодо роботи транспорту і зв’язку У Кіровограді. Найбільш важливими проблемами, спираючись на звернення громадян, є:
- скарги на водіїв маршрутних таксі, які нетактовно поводять себе з пасажирами та пільговиками (відмовляють їм у пільговому перевезенні) – 49 звернень;
- прохання відновити роботу стаціонарних телефонів (звернення до ПАТ «Укртелеком» - безрезультатні) – 35 звернень;
- прохання відновити роботу радіо - 15 звернень.

Найближчим часом Кіровоградська міська рада планує запустити інтерактивну карту проблем міста, на якій жителі зможуть розміщувати фотографічне зображення проблем та контролювати хід їх вирішення. – відзначив Андрій Лейбенко.

джерело


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool