На ДП «Кіровоградтепло» у розпалі підготовка теплового господарства до нового опалювального періоду

Травень 17, 2014 | Новини | Переглядів: 1094 | Коментарі: 0

ДП «Кіровоградтепло» ТОВ «ЦНТІ УНГА» активно та згідно із затвердженими графіками проводить комплекс робіт по підготовці теплового господарства підприємства до роботи в опалювальний сезон 2014/2015 року.

Заходами по підготовці теплового господарства до роботи в осінньо-зимовий період 2014/2015 року зокрема передбачено:

- поточний ремонт 23 котелень підприємства,( ще трьох, які перебувають на технічному обслуговуванні, спільно з власниками) ,

- поточний ремонт 118 км. теплових мереж ,

- поточний ремонт 24 центральних теплопунктів, який передбачає гідроопресування водопідігрівачів та трубопроводів , ревізію запірної арматури та обладнання електрогосподарства, контрольно- вимірювальних приладів та автоматики.

В міжопалювальний період запланований капітальний ремонт котла ПТВМ- 30М №1 та зовнішнього електрокабелю Південно-західної котельні по пр. Промисловому,8 .

Планами капітального ремонту і модернізації теплових мереж передбачена заміна застарілих тепломереж канальної прокладки на безканальну з попередньоізольованими пінополіуретаном трубами відповідно 0,9 км. та 0,215 км.

Для забезпечення послуг теплопостачання належної якості мешканцям м/р-ну «Шкільний» підприємство проводить роботи по улаштуванню та введенню в експлуатацію блочно-модульної котельні потужністю 9МВт по пров. Давидовському,1.

Роботи по підготовці до нового опалювального сезону розпочались уже в квітні, коли було проведено гідравлічне опресування 118 км. теплових мереж підвищеним тиском, виявлено 56 аварійних дільниць теплопроводів та пошкоджень. На даний час для усунення пошкоджень замінено 0,15 км. тепломереж.

Для забезпечення стабільної роботи електрогосподарства підприємства в зимовий період в котельних та ЦТП буде проведено державну повірку 2100 одиниць контрольно-вимірювальних приладів та засобів автоматики, відремонтовано 9 силових трансформаторів , 63 силових конденсатори , 271 електродвигун, 15,6 км. силових кабельних ліній .

На даний час замінено 67 одиниць запірної арматури, 14 люків теплових камер, виконано капітальний ремонт 0,15 км. теплових мереж, відремонтовано 25 електродвигунів, повірено 856 контрольно- вимірювальних приладів. Ремонтний період буде проходити згідно з затвердженими графіками роботи.


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool