Моторвагонне депо Одеса-Застава-1 активно готується до роботи в осінньо-зимовий період

Серпень 28, 2013 | Новини | Переглядів: 1042 | Коментарі: 0

Моторвагонне депо Одеса-Застава-1 активно готується до роботи в осінньо-зимовий період. У цьому переконався начальник Одеської залізниці Микола Луханін під час особистої перевірки ходу підготовчих робіт.

В.о. начальника депо Сергій Толмачов доповів щодо заходів з утеплення цехів та будівель, зокрема він зазначив, що вже замінено на металопластикові 30 вікон у двох цехах поточного ремонту. Також відремонтовано теплові мережі та 600 м системи водопостачання та каналізації. Виконано ремонт покрівлі. Роботи з ремонту оглядових канав завершуються. Наразі проводиться ремонт та очищення котлів для налагодження роботи котельні та будівництво цеху внутрішньо салонного обладнання електропоїздів. У вересні буде введено в експлуатацію електрифіковану колію з будівництвом платформи для обслуговування кузовного обладнання, а також будуть закінчені ремонті роботи у побутових приміщеннях, душових. Окрім того, за словами в.о. начальника депо, моторвагонне депо Одеса-Застава-1 є передовим у плані впровадження енергозберігаючих технологій, зокрема воду для душових та прибирання рухомого складу нагрівається завдяки системі сонячних батарей, які розташовані на даху цеху ремонту.
Оглянувши відремонтовані приміщення, утеплені цехи, начальник Одеської залізниці Микола Луханін підкреслив значимість проведених в депо заходів та роботи, яка ще буде зроблена: «Надзвичайно важливим для керівництва залізниці є те, щоб звичайний працівник відчував себе комфортно і треба докладати максимум зусиль для того, щоб кожен залізничник у будь-яку пору року, а особливо під час роботи в осінньо-зимовий період, відчував турботу: працював у теплому приміщенні, був забезпечений спецодягом, мав змогу відвідати капітально відремонтовану, розширену душову кімнату. Переконаний, що керівник депо звітуватиме про повну готовність до осінньо-зимового періоду вже наступного місяця!»
Особисті перевірки начальника Одеської залізниці щодо підготовки структурних підрозділів та господарств до роботи в осінньо-зимовий період тривають.


*Довідка
Основним завданням моторвагонного депо Одеса-Застава-1 є забезпечення приміських пасажирських перевезень. Для запобігання негативному впливу на навколишнє середовище у курортному місті вже майже два десятиліття у депо експлуатується виключно електрорухомий склад: 26 електропоїздів (з 125 секцій) змінного струму ЭР9п, ЭР9м, ЭР9е та ЭР9т. Електропоїзди цього депо обслуговують пасажирів Одеської, Миколаївської, Кіровоградської, Черкаської та Вінницької областей. У депо здійснюють види технічного обслуговування і поточного ремонту в обсягах: ТО-2, ТО-3, ТР-1, ТР-2, ТР-3.


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool