МНС: Оперативні зведення по Кіровоградській області

Липень 10, 2012 | Новини | Переглядів: 1016 | Коментарі: 0

Надзвичайні події з 9 по 10 липня 2012 року. Надзвичайних ситуацій державного, регіонального, місцевого та об’єктового рівня не виникало. Про це Інтернет-виданню  «FOTOINFORM» повідомили у прес-службі ТУМНС України в області

Місце і коротка характеристика надзвичайних подій:

9 липня на території Соколівської сільської ради Кіровоградського району в дачному кооперативі «Монтажник» пожежно-рятувальним підрозділом ліквідовано пожежу дров на площі 10 м2 на території дачної ділянки.
В с. Вікнина Гайворонського району ліквідовано пожежу 2 га стерні на відкритій території. До пожежі призвело необережне поводження з вогнем при курінні невстановленої особи.
В Олександрії рятувальниками надано допомогу місцевому населенню по вилученню корови з ями.
У Світловодську надано допомогу пенсіонеру по відкриванню дверей квартири.
10 липня в Кіровограді по вул. Островського виникла пожежа 3 м2 матрацу на прибудові до будинку. Причина – необережне поводження з вогнем при курінні невстановленої особи.
В Кіровограді по вул. Жовтневої Революції виникла пожежа в однокімнатній квартирі на п’ятому поверсі п’ятиповерхового житлового будинку. На місці пожежі виявлено тіла двох осіб (паспортні дані - встановлюються). Наслідки від пожежі встановлюються. Причина смерті, пожежі – встановлюються.
 


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool