МНС: Оперативні зведення по Кіровоградській області

Липень 09, 2012 | Новини | Переглядів: 1183 | Коментарі: 0

Надзвичайні події з 6 по 9 липня 2012 року. Надзвичайних ситуацій державного, регіонального, місцевого та об’єктового рівня не виникало. Про це Інтернет-виданню  «FOTOINFORM» повідомили у прес-службі ТУМНС України в області


Місце і коротка характеристика надзвичайних подій:

6 липня в Кіровограді по вул. Полтавській місцевим пожежно-рятувальним підрозділом ліквідовано пожежу 1 м2 сміття в оглядовому колодці теплотраси. Причина – необережне поводження з вогнем невстановленої особи.
У Кіровограді по вул. Великій Пермській виникла пожежа 15 м2 сміття на території приватного домоволодіння. До займання призвела необережність господаря з вогнем.
У Кіровограді по вул. Глінки ліквідовано пожежу 100 м2 сухої трави на відкритій території. Причина пожежі – необережне поводження з вогнем невстановленої особи. З такої ж причини поблизу смт Голованівськ виникла пожежа 0.7 га сухої трави на відкритій території.
У с. Первозванівка Кіровоградського району місцевим пожежно-рятувальним підрозділом ліквідовано пожежу 20 м2 перекриття та 10 м2 домашніх речей в приватному домоволодінні. Причина пожежі – встановлюється.
У с. Згода Долинського району місцевим підрозділом надано допомогу по спилюванню аварійного дерева, яке загрожувало падінням на магазин.
У Кіровограді по проспекту Правди пожежно-рятувальним підрозділом надано допомогу 76-річній пенсіонерці, яка потребувала медичної допомоги і не могла самостійно відкрити квартиру.
У Кіровограді через сильний вітер сталося падіння дерев за адресами: вул Тімірязєва, 130, вул. Башкирська, 10, вул. Глінки, а по вул. Херсонська, 35 та вул. 4-та Лінія, 16 під час падіння дерев пошкоджено лінії електропередач. Місцевими пожежно-рятувальними підрозділами надано допомогу комунальним службам міста по прибиранню дерев.
7 липня в с. Головківка Олександрійського району ліквідовано пожежу 6 м2 домашніх речей в житловому будинку, який належить 75-річному пенсіонеру. Причина пожежі встановлюється.
У Світловодську ліквідовано пожежу 1 м2 перекриття господарчої споруди в домоволодінні, яке належить 81-річній пенсіонерці. Причина пожежі – встановлюється.
В с. Богданівка Знам'янського району ліквідовано пожежу матрацу та постільних речей в приватному домоволодінні. Причина пожежі встановлюється.
В смт Смоліне Маловисківського району виникла пожежа 15 м2 господарчої споруди на території домоволодіння 60-річного місцевого жителя. Причина пожежі наразі встановлюється.
В Кіровограді по вул. Дзержинського виникла пожежа пластикового контейнеру для сміття. До займання призвело необережне поводження з вогнем невстановленої особи.
В Кіровограді на розі вул. Кримської та пров. Семенівського виникла пожежа моторного відсіку автомобіля «Audi». Причина – коротке замикання електромережі автомобіля.
В Кіровограді на р. Інгул внаслідок необережного поводження на воді загинув 51-річний чоловік. Рятувально-водолазним відділенням аварійно-рятувальної служби оперативного реагування в області тіло загиблого вилучено з водойми. Обставини загибелі та причина смерті встановлюються.
В Кіровограді по вул. Тімірязєва пожежно-рятувальними підрозділами надано допомогу керівництву ЗОШ № 24 по розпилюванню та прибиранню дерева, яке загрожувало падінням на дах школи.
В Кіровограді по вул. Андріївській надано допомогу по відкриванню дверей квартири. Таку ж допомогу надано господарю в Онуфріївці.
В с. Аджамка Кіровоградського району рятувальниками надано допомогу працівникам служби газу по розпилюванню та прибиранню дерева, яке загрожувало падінням на трубу газопостачання.
8 липня в с. Паліївка Маловисківського району виникла пожежа 250 кг соломи на території домоволодіння 35-річного місцевого жителя. Причина пожежі встановлюється.
В м. Знам’янка ліквідовано пожежу 4 м2 домашніх речей, 9 м2 покрівлі та перекриття літньої кухні і господарчої споруди в домоволодінні 66-річної пенсіонерки. Причина пожежі встановлюється.
В с. Мануйлівка Маловисківського району виникла пожежа 3 тонн сіна та 1 тонни соломи. Причина пожежі встановлюється.
В м. Олександрії виникла пожежа постільних речей в квартирі двоповерхового житлового будинку. Під час пожежі зазнала опіків 1-2 ступеня 65-річна господарка квартири. Від госпіталізації постраждала відмовилася, стан задовільний. До займання призвела необережність господарки при курінні.
В Олександрії ліквідовано пожежу 5 м2 сміття в підвальному приміщенні дев’ятиповерхового житлового будинку. Причина пожежі – необережне поводження з вогнем невстановленої особи.
В с. Якимівка Добровеличківського району виникла пожежа 36 м2 сінника та 8 тонн сіна в приватному домоволодінні. До пожежі призвело необережне поводження з вогнем невстановленої особи.
В Олександрії рятувальниками надано допомогу місцевому населенню по вилученню собаки з каналізаційного люку.
В с. Новоградівка Бобринецького району надано допомогу місцевому населенню по розпилюванню та прибиранню двох дерев, що впали на проїжджу частину дороги.
В Олександрії надано допомогу 72-річній пенсіонерці по відкриванню дверей квартири. 9 липня в Олександрії таку ж допомогу надано за іншою адресою.
 


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool