МНС: Оперативні зведення по Кіровоградській області

Липень 04, 2012 | Новини | Переглядів: 1062 | Коментарі: 0

Надзвичайні події з 3 по 4 липня 2012 року. Надзвичайних ситуацій державного, регіонального, місцевого та об’єктового рівня не виникало. Про це Інтернет-виданню  «FOTOINFORM» повідомили у прес-службі ТУМНС України в області

Місце і коротка характеристика надзвичайних подій:

3 липня у селищі Новому в Кіровограді виникла пожежа матрацу в квартирі п’ятиповерхівки. Займання ліквідував місцевий пожежно-рятувальний підрозділ. До пожежі призвела необережність з вогнем.
Протягом доби пожежно рятувальними підрозділами ліквідовано 5 пожеж на відкритій території: 3 липня у Кіровограді, у мікрорайоні Завадівка виникла пожежа 400 м2 сухої трави, у с. Федорівка Петрівського району - пожежа 850 м2 сухої трави, у с. Підгайці Кіровоградського району - пожежа 350 м2 сухої трави, у Гайвороні - пожежа 600 м2 сухої трави. До пожеж призвело необережне поводження з вогнем невстановленої особи. 4 липня у Кіровограді по вул. Гоголя виникла пожежа 4 м2 сміття. Причина пожежі встановлюється.
У с. Калинівка Кіровоградського району пожежно-рятувальним підрозділом ліквідовано пожежу 90 м2 покрівлі безгосподарчого будинку. Причина пожежі – необережне поводження з вогнем невстановленої особи.
У смт Вільшанка ліквідовано пожежу 8 м2 покрівлі літньої кухні на території домоволодіння 37-річного місцевого жителя. До займання призвела необережність господаря з вогнем.
У с. Соснівка Олександрівського району ліквідовано пожежу 60 м2 покрівлі та перекриття житлового будинку. Причина пожежі встановлюється.
У Гайвороні з водойми недіючого кар’єру місцевим населенням вилучено тіло 31-річного чоловіка, який втонув напередодні. Обставини загибелі встановлюються.
4 липня у с. Хмельове Маловисківського району ліквідовано пожежу 32 м2 господарчої споруди на території приватного домоволодіння. Причина пожежі встановлюється.
У смт Вільшанка на 1 км автошляху Вільшанка – Первомайськ пожежно-рятувальним підрозділом надано допомогу лікарям швидкої медичної допомоги по вилученню травмованого хлопця 1995 р.н. та чоловіка 1977 р.н. з пошкодженого внаслідок ДТП автомобіля «Chevrolet Aveo».


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool