МНС: Оперативні зведення

Січень 31, 2012 | Новини | Переглядів: 1113 | Коментарі: 0

З 9.00 30 січня по 9.00 31 січня 2012 року. Надзвичайних ситуацій державного, регіонального, місцевого та об’єктового рівня не виникало.

Місце і коротка характеристика надзвичайних подій:

У Долинській через порушення правил пожежної безпеки при експлуатації пічного опалення у Долинській виникла пожежа перекриття гаражу, який належить 39-річному місцевому жителю.

В Олександрії на Кременчуцькому шосе самозаймання спричинило пожежу 70 кв м сміття на сміттєзвалищі.

У Світловодську через необережність з вогнем невстановлених осіб виникла пожежа сміття у підвалі п’ятиповерхівки.

В Олександрії виникла пожежа 40 кв м домашніх речей в житловому будинку, який належить 51-річному господарю.

У смт Голованівську на горищі 26-річної господарки зайнялися дерев’яні дошки та електропроводка. Причина пожежі встановлюється.
Під час пожежі 24 м кв покрівлі та 28 м кв перекриття житлового будинку у Кіровограді по вулиці Карусельній травмовано 67-річного господаря, якого з опіками 1-го та 2-го ступенів доставлено до опікового відділення обласної лікарні. Пожежу спричинило коротке замикання електромережі.

У Кіровограді по вулиці Героїв Сталінграду рятувальники допомогли мешканцям двох квартир відкрити двері тамбуру.

Минулої доби рятувальники вилучили зі снігових заметів 3 автомобілі. У Новоукраїнському районі на автошляху Комишувате-Кропивницьке – автомобіль«Wolkswagen», у Компаніївському районі на автошляху Компаніївка – Сасівка – «ВАЗ 2101» та в Олександрівському районі на автошляху Олександрівка-Новомиргород – автомобіль «Citroen».

З дахів двох будинків по вулиці Зінченка та провулку Кріпосному у Кіровограді рятувальники прибирали бурульки.
 


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool