МНС: Оперативні зведення

Грудень 26, 2011 | Новини | Переглядів: 1082 | Коментарі: 0

З 23 по 26 грудня 2011 року надзвичайних ситуацій державного, регіонального, місцевого та об’єктового рівня в Кірогорадській області не виникало. Про це Інтернет-виданню «FotoInform» повідомили у прес-службі УМНС України в області

Місце і коротка характеристика надзвичайних подій:

23 грудня у Кіровограді рятувальники допомогли відкрити двері квартири 41-річній господарці.

76 мм артилерійський снаряд періоду Другої Світової війни 24 грудня знешкодили піротехніки в селі Плоске Знам’янського району. 

24 грудня у Світловодську виникла пожежа 30 кв м покрівлі господарчої споруди в домоволодінні 47-річного жителя міста. Причина пожежі наразі встановлюється.
Цього ж дня у селі Паліївка Маловисківського району в приватному будинку виявлено тіла загиблих чоловіка і дружини – 1937 та 1943 років народження відповідно. Орієнтовна причина смерті – отруєння чадним газом, внаслідок порушення правил експлуатації пічного опалення. Пожежі у будинку не було.
25 грудня у селі Табанове Голованівського району виникла пожежа 30 кв м домашніх речей у будинку 66-річної жительки села. Причина пожежі встановлюється.
У Світловодську через необережність з вогнем невстановленої особи зайнялося 3 кв м сміття на відкритій території.
 


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool