МНС: Оперативні зведення

Лютий 02, 2012 | Новини | Переглядів: 1138 | Коментарі: 0

Надзвичайні події з 1 по 2 лютого 2012 року.  Надзвичайних ситуацій державного, регіонального, місцевого та об’єктового рівня  не виникало. Про це Інтернет-виданню  «FotoInform» повідомили у прес-службі УМНС України в області

 Місце і коротка характеристика надзвичайних подій: 

У селі Ятрань Новоархангельського району під час пожежі 54 кв м покрівлі житлового будинку виявлено тіло 60-річного господаря. Причина пожежі наразі встановлюється. 

У Кіровограді на вулиці Курганній виникла пожежа перекриття та покрівлі господарчої споруди, що належить 51-річній господарці. До пожежі призвело порушення правил пожежної безпеки при експлуатації пічного опалення.

В Кіровограді по вулиці Дарвіна у гаражі зайнявся автомобіль та покрівля гаражу. Причина пожежі встановлюється. 

В Олександрії на Кременчуцькому шосе рятувальники  вилучили з кювету автомобіль «УАЗ-452», а від села Великі Трояни Ульяновського району до центральної районної лікарні рятувальники відбуксирували автомобіль швидкої.                                                                                                      


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool