МНС: Оперативні зведення

Травень 16, 2012 | Новини | Переглядів: 1052 | Коментарі: 0

Надзвичайні події з 15 по 16 травня 2012 року. Надзвичайних ситуацій державного, регіонального, місцевого та об’єктового рівня не виникало. Про це Інтернет-виданню  «FOTOINFORM» повідомили у прес-службі УМНС України в області

Місце і коротка характеристика надзвичайних подій:

В Знам’янці місцевим пожежно-рятувальним підрозділом ліквідовано пожежу 21 м2 господарчої споруди на території приватного домоволодіння. До пожежі призвело необережне поводження з вогнем 11-річного хлопчика. Рятувальники запобігли поширенню пожежі на дві поруч розташовані господарчі споруди.
В с. Попівка Кіровоградського району місцевим підрозділом ліквідовано пожежу 30 м2 перекриття господарчої споруди на території приватного домоволодіння, що належить 46-річному господарю. До пожежі призвело необережне поводження з вогнем його 6-річного сина.
В Кіровограді по проїзду Підлісному на відкритій території рятувальниками ліквідовано пожежу 500 м2 сухої трави. Причина пожежі встановлюється.
В с. Глодоси Новоукраїнського району місцевим підрозділом ліквідовано пожежу 48 м2 сінника та 1 т сіна. Завдяки оперативним діям рятувальників вогонь не поширився на поруч розташований житловий будинок та господарчу споруду. Причина пожежі встановлюється.
14 травня на ставі селища Онуфріївка внаслідок необережного поводження на воді загинув 74-річний чоловік. Обставини загибелі встановлюються. 15 травня особовим складом Онуфріївського райвідділу тіло загиблого вилучено з водойми.
9 травня у Світловодську на Кременчуцькому водосховищі внаслідок необережного поводження на воді загинув 46-річний чоловік. 15 травня водолазно-рятувальним відділенням аварійно-рятувального загону спецпризначення ТУ МНС України в області тіло загиблого вилучено з водойми.
 


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool