МНС: Оперативні зведення

Січень 16, 2012 | Новини | Переглядів: 1179 | Коментарі: 0

з 9.00 13 січня по 9.00 16 січня 2012 року.Надзвичайних ситуацій державного, регіонального, місцевого та об’єктового рівня не виникало.

Місце і коротка характеристика надзвичайних подій:

13 січня у смт Голованівську виникла пожежа моторного відсіку автомобіля «ВАЗ-2101», що належить 36-річному місцевому жителю. Причина пожежі встановлюється. В Кіровограді по вулиці Жовтневої Революції через необрежне поводження з вогнем невстановленої особи виникла пожежа сміття в колодязі теплової камери магістральної мережі теплопостачання. У селі Чемерпіль Гайворонського району зайнялося 500 кг сіна, що належить 72-річній пенсіонерці. Пожежу спричинив необережно кинутий кимось недопалок. А в селі Бандурове Гайворонського району через необережність 50-річної господарки під час спалювання сміття зайнялося 2 тонни соломи, яка зберігалася поруч. В Олександрійському районі на 162 км траси Полтава-Олександрія рятувальники вилучили з автомобіля «Cherry Tiggo» постраждалого пасажира, якого затисло в машині внаслідок ДТП.
 

14 січня в смт Олександрівці під час пожежі у житловому будинку врятовано 34-річного чоловіка. Його необережність під час куріння спричинила пожежу домашніх речей.
 

15 січня у Світловодську виникла пожежа 1 кв м покрівлі будинку, що належить 39-річній жінці. У Кіровограді по вулиці Яновського рятувальники допомогли 48-річній господарці відкрити двері квартири. В селі Мар’ївка Онуфріївського району коротке замикання призвело до пожежі моторного відсіку та салону автомобіля «ВАЗ-2106», що належить 25-річному чоловіку. У селі Володимирівка Бобринецького району виникла пожежа 20 кв м покрівлі будинку, який належить 28-річній господарці. Причина пожежі встановлюється. У Кіровограді по вулиці Новозаводській необережність під час куріння 31-річного родича господарів спричинила пожежу домашніх речей у надвірній споруді. У Новоукраїнці через порушення правил пожежної безпеки при експлуатації пічного опалення у будинку 41-річної власниці виникла пожежа 10 кв м домашніх речей.
 


ДО УВАГИ ВОДІЇВ: АВТОЦИВІЛКА ОНЛАЙН за 5 хвилин посилання


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool