МНС: Оперативні зведення

Квітень 09, 2012 | Новини | Переглядів: 1015 | Коментарі: 0

Надзвичайні події з 6 по 9 квітня 2012 року. Надзвичайних ситуацій державного, регіонального, місцевого та об’єктового рівня не виникало.

Місце і коротка характеристика надзвичайних подій:

6 квітня в с. Григорівка Олександрівського району місцевими рятувальниками ліквідовано пожежу 16 м2 перекриття господарчої будівлі на території приватного домоволодіння. Причина пожежі встановлюється.
В Кіровограді біля гаражного кооперативу «Північ» виникла пожежа 800 м2 сміття та сухої трави на відкритій території. В Кіровоградському районі на території Бережинської сільської ради виникла пожежа 500 м2 сухої трави та очерету на відкритій території. Причина пожеж – необережне поводження з вогнем невстановленої особи.
В с. Свердликове Новоархангельського району місцевим підрозділом надано допомогу дирекції ЗОШ по зняттю листа шиферу, який загрожував падінням з будівлі спортзалу.
7 квітня в м. Мала Виска виникла пожежа 6 м2 домашніх речей та 2 м2 підлоги в квартирі, яка належить 53-річному місцевому жителю, тіло якого виявлено на місці пожежі. Причина пожежі – необережне поводження з вогнем при курінні господаря.
В Кіровограді по вул. Червоногвардійській виникла пожежа 3 м2 постільних речей в приватному житловому будинку, який належить 39-річному місцевому жителю. Під час пожежі місцевим підрозділом врятовано господаря та його 52-річного товариша. Причина пожежі – необережне поводження з вогнем при курінні господаря.
В міському парку культури міста Світловодська виникла пожежа 24 м2 дерев’яного настилу, що не експлуатується,. До пожежі призвело необережне поводження з вогнем невстановленої особи.
В м. Світловодськ рятувальники надали допомогу власниці по відкриванню дверей квартири.
8 квітня в Кіровограді ліквідовано пожежу 1 м2 домашніх речей в літній кухні 48-річного місцевого жителя. Причина пожежі – коротке замикання електромережі телевізора.
В садовому товаристві «Колос» на території Созонівської сільської ради Кіровоградського району виникла пожежа 24 м2 перекриття дачного будинку. Причина пожежі – коротке замикання освітлювальної електромережі.
В с. Криничне Устинівського району виникла пожежа скирти сіна. В с. Дмитрівка Знам’янського району виникла пожежа 2 т сіна в господарчій споруді на території приватного домоволодіння. Причина пожеж встановлюється.
В м. Мала Виска рятувальниками ліквідовано займання 2 м2 домашніх речей в господарчій споруді, що належить 41-річному місцевому жителю. Причина пожежі встановлюється.
 


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool