МНС: Оперативні зведення

Квітень 06, 2012 | Новини | Переглядів: 965 | Коментарі: 0

Надзвичайні події з 5 по 6 квітня 2012 року. Надзвичайних ситуацій державного, регіонального, місцевого та об’єктового рівня не виникало. Про це Інтернет-виданню  «FOTOINFORM» повідомили у прес-службі УМНС України в області

Місце і коротка характеристика надзвичайних подій:

В с. Чкалове Бобринецького району виникла пожежа 1 га сухої трави на відкритій території. В с. Шевченкове Кіровоградського району виникла пожежа 1 га очерету на березі місцевого ставу. Причина пожеж – необережне поводження з вогнем невстановлених осіб.

В с. Дмитрівка Знам’янського району виникла пожежа 15 м2 сміття та 6 м2 покрівлі господарчої споруди на території приватного домоволодіння, яке належить 76-річній господарці. Причина пожежі – порушення правил пожежної безпеки при спалюванні сміття. Під час гасіння пожежі рятувальникам вдалося запобігти поширенню вогню на дві господарчі споруди та майно в них.

На території Соколівської сільської ради Кіровоградського району, автошлях Кіровоград-Миколаїв, виникла пожежа 27 м2 внутрішнього облицювання та домашніх речей в металевому вагончику. До пожежі призвело необережне поводження з вогнем невстановленої особи.

В с. Новоселиця Ульяновського району виникла пожежа 4 м2 покрівлі господарчої будівлі на території приватного домоволодіння, яке належить 66-річному пенсіонеру. Пожежу спричинило необережне поводження з вогнем при курінні невстановленої особи.

У Кіровограді по вулиці Трикутній виникла пожежа 5 м2 надвірної споруди, яка належить 44-річному жителю міста. До пожежі призвело порушення правил пожежної безпеки при спалюванні сміття братом господаря.

В с. Йосипівка Ульяновського району виникла пожежа 400 кг соломи в сіннику на території приватного домоволодіння, яке належить 46-річній місцевій жительці. Причина пожежі встановлюється.

В Кіровограді по вул. Кропивницького місцевим підрозділом надано допомогу місцевим мешканцям по вилученню собаки з каналізаційного колодязя.
 


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool