МНС: Оперативні зведення

Лютий 03, 2012 | Новини | Переглядів: 1132 | Коментарі: 0

Надзвичайні події з 2 по 3 лютого 2012 року. Надзвичайних ситуацій державного, регіонального, місцевого та об’єктового рівня не виникало.

Місце і коротка характеристика надзвичайних подій:

У селі Торговиця Новоархангельського району через порушення правил пожежної безпеки при експлуатації пічного опалення у 62-річної господарки зайнялося 60 кв м покрівлі будинку.

Покрівля надвірної споруди горіла у селі Соколівське Кіровоградського району. Причина пожежі – коротке замикання електропроводки.

На сміттєзвалищі Кременчуцького шосе в Олександрії зайнялося 80 кв м сміття. Причина пожежі – самозаймання сміття.

Порушення правил пожежної безпеки при використанні електрообладнання призвело до пожежі будинку у селі Новоолександрівка Новоукраїнського району.

У смт Знам’янка Друга в магазині виникла пожежа 12 кв м технічного обладнання. Причина пожежі встановлюється.

У Світловодську в квартирі дев’ятиповерхівки коротке замикання електромережі спричинило пожежу телевізора «LG», який належить 25-річній власниці.

Пожежа 10 кв м лакофарбових виробів виникла у приміщенні складу, що належить 39-річному господарю. Причина пожежі встановлюється.

У Кіровограді рятувальники прибирали бурульки з дахів трьох будинків по вулиці Декабристів, Чорновола та Короленка. А по вулиці Миру рятувальники допомогли господарці відкрити двері квартири.

В смт Устинівці рятувальники надали допомогу працівникам ветлікарні по заповненню системи опалення водою.
 


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool