Мітинг у Кіровограді

Січень 27, 2014 | Новини | Переглядів: 2616 | Коментарі: 0

Завершився мітинг на площі, перед обласною державною адміністрацію - на підтримку мирного розв’язання політичного протистояння, що останніми днями охопило Київ та ряд регіонів нашої держави.

На головну площу області, незважаючи на низьку температуру, вийшли висловити свою принципову позицію працівники підприємств, установ та організацій обласного центру, творча інтелігенція, молодь, усі, кому небайдужа подальша доля нашої держави.
Кіровоградці засудили спроби екстремістів дестабілізувати ситуацію у країні, та закликали не допустити насилля, кровопролиття і громадянської війни.
Серед тих, хто звернувся із закликами до миру та спокою – голова обласної ради Микола Ковальчук, мер Кіровограда Олександр Саінсус, секретар Кіровоградської міської ради Ігор Волков, заслужений працівник культури України Валентина Пращур, директор музичного училища Лариса Голіусова та голова Кіровської у місті Кіровограді районної ради Олександр Рацул та багато інших.
Лейтмотив у промовах виступаючих – збереження миру та стабільності у державі, жителі області не хочуть війни, і закликають усі опозиційні сили до конструктивного діалогу. Кіровоградщина була і є територією миру, взаємоповаги та стабільності.
Мітинг щораз супроводжувався скандуванням: "Україна! Мир! Порядок! Кіровоград – за мир і спокій в Україні!".
 


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool