Міська влада зробить усе можливе, щоб всі спеціалісти CМСЧ-19 залишилися із роботою

Вересень 09, 2015 | Новини | Переглядів: 1289 | Коментарі: 0

Усі працівники ДЗ “Спеціалізована медико – санітарна частина №19”, у разі її реформування у комунальний заклад, будуть працевлаштовані. У цьому запевнив медичний колектив під час зустрічі секретар Кіровоградської міської ради Іван Марковський сьогодні, 9 вересня.

- Я добре розумію вашу стурбованість через відсутність чіткого бачення майбутнього МСЧ, - сказав Іван Марковський, звертаючись до колективу. – Зі свого боку, ми зробимо все можливе, щоб висококваліфіковані спеціалісти мали роботу. Міське управління охорони здоров’я напрацювали ряд пропозицій, щодо можливого розміщення структурних підрозділів на території МСЧ після прийняття її до комунальної власності.

Цілком вірогідно, що після реорганізації в частині приміщень медико – санітарної частини буде створена багатопрофільна лікарня з таким необхідним для міста гемодіалізним центром, неврологічним відділенням судинної патології, травматологічним і терапевтичним відділеннями і амбулаторія загальної практики – сімейної медицини.

Іван Марковський також переконаний, що для зручності кіровоградців необхідно буде з’єднати мостом лікарняний заклад з вулицею 40 років Перемоги і пустити туди весь транспорт, який рухається на селище Гірниче і у мікрорайони Арнаутово та Масляниківка.

джерело


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool