Міністр МНС закликає губернаторів не допустити надзвичайні ситуації у зв'язку з різким похолоданням

Січень 27, 2012 | Новини | Переглядів: 949 | Коментарі: 0

Міністр надзвичайних ситуацій Віктор Балога направив головам Ради міністрів Криму, обласних, Київської та Севастопольської міських державних адміністрацій лист з проханням вжити необхідних запобіжних заходів для недопущення виникнення надзвичайних ситуацій та аварій, пов'язаних із низькими температурами, на системах життєзабезпечення (енерго-, газо-, тепло-, водопостачання та водовідведення), важливих об'єктах господарського комплексу, а також для забезпечення безперебійного транспортного сполучення з населеними пунктами

Міністр також попросив забезпечити готовність інженерної, спеціальної техніки, пересувних електростанцій, пунктів управління, життєзабезпечення та обігріву для оперативного реагування на можливі надзвичайні ситуації.

За прогнозом Українського Гідрометцентру МНС, в найближчі 10 діб в Україні очікується дуже холодна, переважно без опадів погода. Зокрема 1-5 лютого мінімальна температура повітря у східних, центральних та північних областях знижуватиметься вночі до -29…-33°С, досягаючи рівнів стихійного гідрометеорологічного явища.

28-31 січня прогнозується температура вночі -17-23°С, вдень -11…-16°С. У східних областях та на півночі Лівобережжя очікується температура вночі -23…-29°С, вдень -17…-23°С.
 


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool