Міліція: Знаряддям скоєння злочину знову стала дерев’яна палиця, а причиною - алкоголь

Жовтень 24, 2011 | Новини | Переглядів: 1475 | Коментарі: 0

Працівники Новомиргородського РВ УМВС України в Кіровоградській області за підозрою у скоєнні тяжкого злочину затримали двох місцевих жителів, 29 та 30 років, один із яких раніше судимий. Про це Інтернет-виданню  «FotoInform» повідомили у ВЗГ УМВС Кіровоградської області

Вночі 20 жовтня до райвідділу міліції надійшло повідомлення про те, що у одній із квартир у районному центрі виявлено труп чоловіка з ознаками насильницької смерті.
На місце події терміново виїхала слідчо-оперативна група. Правоохоронці встановили особу загиблого. Ним виявився 36-річний господар помешкання. Під час огляду потерпілого працівники міліції виявили на його тілі численні садна та рубані рани голови, – розповідає начальник Новомиргородського РВ УМВС України в Кіровоградській області Ігор Костяков. Результати СМЕ показали, що причиною смерті чоловіка стала значна втрата крові.
У ході проведення подальших заходів оперативники встановили, що трагедія сталася два дні тому. Двоє місцевих жителів завітали до третього і разом розпивали спиртні напої. Коли алкоголь закінчився, гості попросили господаря сходити в магазин. Він взяв у одного із присутніх мобільний телефон, аби товариші по «чарці» за його відсутності нічого не вкрали з помешкання і не втекли. А коли повернувся з пляшкою оковитої, застілля продовжилося. Але згодом власник телефону згадав, що так і не отримав назад свого мобільного. Та виявилося, що господар квартири залишив засіб зв’язку там, де придбав алкогольні напої.
Такий стан справ викликав обурення у гостей і вони почали бити чоловіка у різні частини тіла. А потім один із них взяв дерев’яну деталь від зламаного дивану і ударив опонента кілька разів по голові. Після чого чоловіки пішли геть, залишивши потерпілого помирати.
Труп загиблого майже через дві доби виявив місцевий житель, який і викликав міліцію. Підозрюваних у скоєнні злочину правоохоронці затримали наступного дня, а дерев’яну палицю зі слідами крові (знаряддя скоєння злочину) вилучили неподалік місця проживання потерпілого.
За цим фактом порушено кримінальну справу за ч. 2 ст. 121 КК України (умисне тяжке тілесне ушкодження, що спричинило смерть потерпілого), санкцією якої передбачено покарання у вигляді позбавлення волі на строк від семи до десяти років.
 


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool