Міліція на Різдво буде посилено охоронятиме громадський порядок

Січень 06, 2012 | Новини | Переглядів: 1372 | Коментарі: 0

Під час святкування Різдва Христового на Кіровоградщині працівниками міліції буде вжито додаткових заходів щодо охорони громадського порядку з метою забезпечення безпеки громадян і попередження можливого ускладнення обстановки. Про це Інтернет-виданню  «FotoInform» повідомили у ВЗГ УМВС Кіровоградської області

Ввечері 6 січня у 97 церквах, що знаходяться у понад 70 населених пунктах Кіровоградської області, відбуватиметься святкове Богослужіння. За попередніми даними у ньому братимуть участь майже 23 тисячі чоловік. Громадський порядок безпосередньо на прилеглих до релігійних споруд територіях охоронятимуть близько 200 правоохоронців.

З 6 по 8 січня особовий склад органів внутрішніх справ переведено на посилений варіант несення служби, в Управлінні та всіх міськрайорганах області розгорнуто діяльність оперативних штабів.
Працівники міліції закликають жителів та гостей Кіровоградської області не допускати порушень громадського порядку та про усі випадки протиправних дій повідомляти за номером «102».
 


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool