Міліція: На Кіровоградщині під час зустрічі Нового року порушень громадського порядку не було допущено

Січень 03, 2012 | Новини | Переглядів: 1292 | Коментарі: 0

 

Близько тисячі працівників міліції забезпечували охорону громадського порядку під час проведення святкових заходів з нагоди зустрічі Нового року на Кіровоградщині. Про це Інтернет-виданню  «FotoInform» повідомили у ВЗГ УМВС Кіровоградської області 

 

На території області було проведено близько 30 масових заходів, участь у яких взяли майже двадцять тисяч громадян. Завдяки зусиллям працівників міліції, які несли службу в посиленому варіанті, грубих порушень громадського порядку під час святкувань допущено не було.

Правоохоронці задокументували лише факти появи жителів області в громадських місцях у п’яному вигляді.

 Разом з тим, у передноворічний вечір та у перші дні 2012 року до органів внутрішніх справ регіону надійшло кілька повідомлень про нанесення тілесних ушкоджень жителям області під час спільного розпиття спиртних напоїв.


ДО УВАГИ ВОДІЇВ: АВТОЦИВІЛКА ОНЛАЙН за 5 хвилин посилання


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool