Міліція Кіровоградщини проводить комплекс оперативно-профілактичних заходів

Липень 11, 2012 | Новини | Переглядів: 1212 | Коментарі: 0

Упродовж трьох літніх місяців щорічно працівники органів внутрішніх справ Кіровоградської області спільно із представниками органів освіти, служб у справах дітей обласних та районних адміністрацій проводять комплекс оперативно-профілактичних заходів під умовною назвою «Літо-2012». Про це Інтернет-виданню  «FOTOINFORM»  повідомили у ВЗГ УМВС Кіровоградської області

Мета операції – забезпечення безпечного відпочинку, попередження вчинення злочинів дітьми та стосовно них, профілактики бездоглядності та інших негативних явищ у період літнього оздоровчого сезону.
Протягом червня поточного року у результаті вжитих заходів перевірено понад 130 неповнолітніх, які перебувають на обліках в ОВС. Для кількох десятків дітей цієї категорії з профілактичною метою було організовано відвідування спецустанов.
За вказаний період за вчинення правопорушень правоохоронцями затримано 25 дітей, за підозрою у скоєнні злочинів – 46. Крім того, затримано понад 20 неповнолітніх віком до 16 років, що перебували без нагляду дорослих, та встановлено місцезнаходження 25 дітей, які перебували у розшуку як безвісти зниклі. Із числа затриманих 10 підлітків поміщено до притулків, 4 – до лікувальних закладів.
У рамках операції також проведено рейди щодо виявлення фактів продажу алкогольних та тютюнових виробів особам, що не досягли 18-річного віку. У результаті вжитих заходів до відповідних органів ДПА в області було направлено 6 подань. Після розгляду матеріалів 4 заклади позбавлено ліцензії на право реалізації алкогольних напоїв і тютюнових виробів.
Крім того, працівники міліції долучились до організації дозвілля неповнолітніх і взяли участь у проведенні спортивних та культурно-масових заходів у кількох дитячих оздоровчих таборах, розташованих на території регіону, а також провели із дітлахами бесіди на правовому тематику.
Робота у даному напрямку продовжується. Операція на території області триває до 31 серпня 2012 року.
 


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool