Міліція Кіровоградщини переведена на посилений варіант служби

Грудень 30, 2011 | Новини | Переглядів: 1113 | Коментарі: 0

 Для забезпечення безпеки громадян і попередження можливого ускладнення обстановки під час святкування Нового року до охорони громадського порядку на Кіровоградщині буде залучено близько тисячі працівників міліції. Про це Інтернет-виданню  «FotoInform» повідомили у ВЗГ УМВС Кіровоградської області 

У новорічну ніч на території регіону заплановано проведення близько 30 масових заходів, участь у яких, за попередніми даними, візьмуть майже 20 тисяч громадян.

Охорону громадського порядку безпосередньо у місцях проведення святкових заходів та на прилеглих територіях забезпечуватимуть 300 працівників міліції.
Окрім того, посилене патрулювання на вулицях населених пунктів області нестимуть близько 500 працівників патрульно-постової служби, «Беркуту», ВДСО та ДАІ.
З 30 грудня по 3 січня в Управлінні та всіх міськрайорганах області буде розгорнуто діяльність оперативних штабів, особовий склад органів внутрішніх справ переведено на посилений варіант несення служби.
Працівники міліції звертаються до жителів та гостей Кіровоградської області з проханням поводитись ввічливо й толерантно, не допускати порушень громадського порядку, а про усі випадки протиправних дій повідомляти за номером «102».
 


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool