Миколаївщина: на пожежі загинуло двоє людей

Березень 26, 2013 | Новини | Переглядів: 889 | Коментарі: 0

25 березня о 13:15 до оперативно-диспетчерської служби Головного управління ДСНС України у Миколаївській області надійшло повідомлення про пожежу в дачному будинку по вул. Урожайна садово-виноградного товариства «Пруди» Жовтневого району.

На місце події були направлені відділення 1-ї та 16-ї Державних пожежно-рятувальних частин. Автомобілі, припарковані на проїжджій частині вузьких вулиць садово-виноградного товариства, затримали приїзд пожежників. По прибутті працівників рятувальної служби на місце виклику вся будівля була охоплена вогнем, а її дах провалився. О 14:00 пожежа площею 15 кв.м була локалізована та о 14:30 – ліквідована. Під час з’ясування обставин стало відомо, що у будинку перебувала жінка з 3-річною донькою та їхній співмешканець. Сусід, який побачив пожежу першим, кинувся на порятунок. Йому вдалося визволити чоловіка, проте дим та полум’я завадили знову увійти до будинку. Сусід викликав службу порятунку. 24-річного потерпілого з діагнозом опіки 15% обличчя та рук доставили до опікового центру Міської лікарні № 3. Жінка і дитина загинули. За попередніми даними, імовірна причина пожежі – коротке замикання електричного обігрівача. Швидкому розповсюдженню вогню сприяло захаращення оселі легкозаймистими речами та несвоєчасний виклик пожежно-рятувальної служби.

джерело: ДСНС України


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool