Миколаїв: тривають пошуки дівчини, яка стрибнула з мосту в р.Південиий Буг

Лютий 02, 2013 | Новини | Переглядів: 1204 | Коментарі: 0

1 лютого об 11:00 в м. Миколаєві на номер екстреного виклику «101» від технічного персоналу Варварівського мосту надійшла інформація про те, що людина стрибнула з мосту в р. Південний Буг.

Виїздом на місце події встановлено, що невідома особа жіночої статі віком 25-30 років стрибнула у воду з мосту, пробила льодовий покрив та зникла під льодом.

Для проведення пошуково-рятувальних робіт залучено аварійно-рятувальна група у складі відділення аварійно-рятувального загону Управління ДСНС України у Миколаївській області та 2 відділень Миколаївського воєнізованого гірничорятувального загону - разом у кількості 18 осіб, 3 одиниці автомобільної техніки та 2 плавзасобів (човен на повітряній подушці «Пегас-5у» та човен НЛ-8).

Водолазами обстежено акваторію річки площею близько 700 кв.м – тіла загиблої, її особистих речей не виявлено. Особа загиблої встановлюється.

Станом на 7:00 2 лютого тіло загиблої не знайдено, пошуки тривають. Ситуація перебуває на контролі Управління ДСНС України у Миколаївській області.

Державна служба України з надзвичайних ситуацій


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool