Микола Азаров: Чинна влада України багато зробила для інтеграції нашої держави до ЄС

Травень 15, 2012 | Новини | Переглядів: 1146 | Коментарі: 0

Керівництво України зробило надзвичайно багато для просування України на шляху інтеграції до Європейського Союзу. Про це Прем’єр-міністр України Микола Азаров заявив під час зустрічі з Надзвичайним і Повноважним Послом Італійської Республіки Фабріціо Романо, яка відбулася сьогодні в Києві.

«Ви бачите, що наше керівництво зробило дуже багато для просування України на шляху європейської інтеграції», - заявив Микола Азаров.

Так, сьогодні, наприклад, Президент України Віктор Янукович підписав новий Кримінально-процесуальний кодекс, який покликаний реформувати судочинство і створити рівні можливості для кожної зі сторін у кримінальному процесі. «За 20 років в Україні вперше з’явився європейський механізм вирішення подібних питань», - додав Микола Азаров.

Він нагадав, що крім того, в Україні прийняті надзвичайно важливі і прогресивні закони, які створюють надійний фундамент для сталого розвитку держави. Це, зокрема, стосується прийняття Податкового кодексу, законів про доступ до публічної інформацію, про вибори. Також Микола Азаров нагадав, що Президент виступив з ініціативою створити Конституційну Асамблею, яка працюватиме над підготовкою законопроекту про внесення змін до Конституції України.

«Вперше у нас так багато зроблено на шляху європейської інтеграції. Прикро, що виникли певні теми, які затьмарюють наші відносини з європейськими партнерами», - підсумував Прем’єр-міністр України.

Разом з цим Микола Азаров запевнив, що українська влада зробить все для того, аби парламентські вибори в нашій державі пройшли чесно і прозоро: «Ми зацікавлені, щоб вибори були демократичними. Ми зацікавлені в тому, щоб якомога більше іноземних спостерігачів були присутні на виборах і дали цьому процесу об’єктивну оцінку», - заявив Глава Уряду.


Департамент інформації та комунікацій з громадськістю Секретаріату КМУ
 


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool