Ми не бачимо підстав для відключення газопостачання підприємствам комунальної теплоенергетики, - Ольга Довжук

Грудень 08, 2017 | Новини | Переглядів: 820 | Коментарі: 0

Днями декілька теплопостачальних підприємств області у черговий раз отримали попередження від ВАТ "Кіровоградгаз" про можливе відключення газопостачання. 

Відповідне повідомлення надійшло і до облдержадміністрації. Про це повідомила директор департаменту житлово-комунального господарства облдержадміністрації Ольга Довжук

У листі йдеться про можливе відключення подачі палива на ДП "Кіровоградтепло" ТОВ "ЦНТІ "УНГА" (м. Кропивницький), КП "Теплоенергетик" (м. Кропивницький), КП "Теплокомуненерго" (м. Олександрія), СП "Світловодськпобут", КП "Долинське міське комунальне господарство", а також котельні в/ч 2269, що знаходиться у м. Олександрії.

За словами Ольги Довжук, в ході ретельного аналізу ситуації, було з’ясовано, що підприємствами Олександрії та Світловодська вже підписано спільні протокольні рішення про організацію взаєморозрахунків за теплопостачання, природний газ та послуги з постачання, транспортування, розподілу природного газу на суму майже 4 млн. грн. Долинське міське комунальне господарство та в/ч 2269 не мають ні попередньої ні поточної заборгованості перед газопостачальником – вказані підприємства забезпечують оплату у терміни, встановлені законодавством. Керівництво ВАТ "Кіровоградгаз" повідомили про це під час наради у першого заступника голови облдержадміністрації.

- Ми не бачимо підстав для надання попереджень про відключення газопостачання підприємствам комунальної теплоенергетики. Усі зазначені підприємства мають номінації на І декаду грудня. Є усі підстави для отримання номінацій й надалі, - зазначила Ольга Довжук.

За її словами, на адресу голови правління ВАТ "Кіровоградгаз" було направлено лист голови обласної державної адміністрації Сергія Кузьменка, в якому, зокрема зазначено, що підприємства комунальної теплоенергетики забезпечують виконання зобов’язань щодо оплати за розподіл природного газу та мають відповідні номінації. – Тож ВАТ "Кіровоградгаз" має неухильно дотримуватись вимог розпорядження Кабінету Міністрів України від 4 жовтня 2017 року № 720-р "Деякі питання опалювального сезону 2017/18 року" в частині безперебійного постачання природного газу виробникам теплової енергії, - наголосила посадовець.


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool