Мешканцям Кіровоградщини нагадали правила безпеки у весняний період

Квітень 12, 2019 | Новини | Переглядів: 1928 | Коментарі: 0

11 квітня працівники підпорядкованого підрозділу Управління ДСНС в області провели роз’яснювальну роботу щодо необхідності суворого дотримання правил пожежної безпекиу побуті.

Спілкувались рятувальники з мешканцями Олександрії про основні причини виникнення пожеж у житловому секторі, про те, як їх уникнути та як поводитись, якщо стали свідком пожежі або ж займання сталось у вашій оселі. Фахівці пожежно-рятувальної служби наголосили громадянам, що небезпечно розкладати вогнища біля житлових і господарських будівель, спалювати суху траву на відкритих територіях, користуватись несправними побутовими електроприладами, розпалювати груби чи печі, якщо вони несправні.

Не оминули у розмові з жителями райцентру і питання безпеки у екосистемах, оскільки тепла весняна погода сприяє відпочинку на природі. Рятувальники наголосили на обережності при розведенні багать та при відпочинку біля водойм.
Крім того, працівники Служби порятунку закликали громадян бути уважними й обережними, оскільки нерідко під час відпочинку та господарських робіт на присадибних ділянках й городах виявляють боєприпаси часів Другої світової війни. Усім громадянам по завершенню розмови рятувальники вручили застерігаючі листівки з правилами поведінки у різних ситуаціях.

У ДСНС України у Кіровоградській області
 


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool