Мешканців Кіровоградщині запрошують взяти участь у віртуальній фотовиставці

Січень 14, 2023 | Новини | Переглядів: 1117 | Коментарі: 0

Кіровоградський обласний Центр народної творчості та художня фотовиставка «ПОГЛЯД» запрошують взяти участь у віртуальній фотовиставці «Україна єдина» з нагоди відзначення Дня Соборності України.

День 22 січня 1919 року ввійшов до національного календаря як велике державне свято – День Соборності України. Саме тоді на площі перед Київською Софією відбулася подія, про яку мріяли покоління українських патріотів: було урочисто проголошено злуку Української та Західноукраїнської народних республік. Виголошення соборницької ідеї стало могутнім виявом творчої енергії нації та прагнення до етнічної і територіальної єдності.

Традиційно у День Соборності українці від Заходу до Сходу беруться за руки, формуючи ланцюг єдності. Любов до рідної країни, відповідальність, патріотизм об’єднують нас усіх: від Луганська, Донецька до Львова і Ужгорода, від Чернігова до Криму.

Організатори приймають тематичні фото  до 19 січня 2023 року на електронну адресу kocnt_new@ukr.net Необхідно вказати ім’я та прізвище автора, місце проживання.  

джерело


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool