Мешканців Кіровоградщини закликають до обережності

Травень 23, 2018 | Новини | Переглядів: 731 | Коментарі: 0

23 травня фахівці Знам’янського міськрайонного відділу Управління ДСНС в області провели просвітницьку роботу серед мешканців райцентру, щоб переконати людей у важливості дотримання елементарних правил пожежної безпеки у побуті, особливо у цей пожежонебезпечний період. 

Під час інформаційно-роз’яснювальної роботи рятувальники нагадали громадянам основні правила безпечної експлуатації електричних та газових приладів, електромереж.

Та особливо зробили акцент на негативних наслідках, які може мати необережне поводження з вогнем під час спалювання сміття та сухої рослинності на подвір’ях, на присадибних і дачних ділянках, городах, у садках та на відкритих територіях. Про шкоду таких пожеж для довкілля і людини вже неодноразово розповідали і рятувальники, і лісівники, і екологи. Також працівники пожежно-рятувальної служби нагадали знам’янчанам про дії у разі виникнення надзвичайних ситуацій різного типу, зокрема на водних об’єктах, та дії у разі виявлення підозрілих і вибухонебезпечних знахідок, роздали застережні листівки та звернулись з проханням обов’язково дбати про безпеку дітей.

У ДСНС України у Кіровоградській області


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool