Мешканці селища Гірничого першими мають змогу пройти медогляди за місцем проживання

Січень 27, 2012 | Новини | Переглядів: 1054 | Коментарі: 0

Протягом цього тижня у селищі Гірничому триває профілактичний огляд населення в рамках міської медико-соціальної акції "Здорові жителі – здорове місто".

Місцеві мешканці та всі бажаючи мають змогу відвідати амбулаторію загальної практики – сімейної медицини, де ведуть прийом сімейні лікарі, вузькопрофільні спеціалісти – окуліст, хірург, діє жіночий оглядовий кабінет тощо. Відвідувачі можуть здати загально-клінічні лабораторні аналізи, визначити рівень глюкози в крові, зробити електрокардіограму, флюорограму, пройти УЗД-обстеження.

Головний лікар амбулаторії Світлана Васецька цілком задоволена активністю жителів Гірничого, які, незважаючи на холодну погоду, поспішають до амбулаторії. І це при тому, що у селищі медогляд проводиться вже вдруге. Схвально відгукуються про ініціативу влади й самі мешканці, й дякують їй та медикам за можливість пройти безкоштовне комплексне обстеження.
Лікарі нагадують, що ефективність лікування будь-якої недуги у першу чергу залежить від того, чи своєчасно воно розпочате. І акція "Здорові жителі – здорове місто", ініційована міською владою в рамках програми "Центральний регіон – 2015", спрямована саме на ранню діагностику захворювань у населення, наближення первинної медичної допомоги до людей. Тож, коли медики приїдуть до вашого мікрорайону, обов’язково скористайтеся нагодою пройти обстеження та отримати кваліфіковану медичну консультацію.

джерело
 


ДО УВАГИ ВОДІЇВ: АВТОЦИВІЛКА ОНЛАЙН за 5 хвилин посилання


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool