Мешканці селища Гірничого першими мають змогу пройти медогляди за місцем проживання

Січень 27, 2012 | Новини | Переглядів: 1031 | Коментарі: 0

Протягом цього тижня у селищі Гірничому триває профілактичний огляд населення в рамках міської медико-соціальної акції "Здорові жителі – здорове місто".

Місцеві мешканці та всі бажаючи мають змогу відвідати амбулаторію загальної практики – сімейної медицини, де ведуть прийом сімейні лікарі, вузькопрофільні спеціалісти – окуліст, хірург, діє жіночий оглядовий кабінет тощо. Відвідувачі можуть здати загально-клінічні лабораторні аналізи, визначити рівень глюкози в крові, зробити електрокардіограму, флюорограму, пройти УЗД-обстеження.

Головний лікар амбулаторії Світлана Васецька цілком задоволена активністю жителів Гірничого, які, незважаючи на холодну погоду, поспішають до амбулаторії. І це при тому, що у селищі медогляд проводиться вже вдруге. Схвально відгукуються про ініціативу влади й самі мешканці, й дякують їй та медикам за можливість пройти безкоштовне комплексне обстеження.
Лікарі нагадують, що ефективність лікування будь-якої недуги у першу чергу залежить від того, чи своєчасно воно розпочате. І акція "Здорові жителі – здорове місто", ініційована міською владою в рамках програми "Центральний регіон – 2015", спрямована саме на ранню діагностику захворювань у населення, наближення первинної медичної допомоги до людей. Тож, коли медики приїдуть до вашого мікрорайону, обов’язково скористайтеся нагодою пройти обстеження та отримати кваліфіковану медичну консультацію.

джерело
 


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool