Мешканці Кіровоградщини задекларували майже двісті мільйонів гривень доходу

Квітень 15, 2015 | Новини | Переглядів: 833 | Коментарі: 0

Як повідомили в управлінні доходів і зборів з фізичних осіб ГУ ДФС у Кіровоградській області, з початку року вже 11010 громадян подали декларації про майновий стан і доходи за 2014 рік.

З них: 10808 задекларували доходи, які підлягають обов'язковому декларуванню, 202 громадянина скористалися правом на одержання податкової знижки.
Вцілому громадянами задекларовано 190,7млн.грн. доходів, що на 30,8млн.грн. більше проти аналогічного періоду минулого року.
Громадяни декларують спадщину, доходи від одноосібного обробітку земельних часток (паїв), доходи, які отримані від двох та більше податкових агентів, іноземні доходи, тощо.
Сума податку на доходи фізичних осіб до сплати в бюджет згідно поданих декларацій становить 13,1 млн. грн., фактично громадянами сплачено 6,2млн.грн. податку на доходи фізичних осіб.
Мільйонні статки задекларували троє кіровоградців. Мільйонерами задекларовано доходи в сумі 3,9млн.грн., до сплати ними сукупно визначено 0,3млн.грн. податку на доходи фізичних осіб. Серед видів доходів, що перевищують 1млн.грн. – два громадянина отримали спадщину від осіб, що не є членами сім’ї першого ступеня споріднення та один громадянин – іноземні доходи.
Як відомо, з 1 січня 2015 року розпочалася кампанія декларування доходів громадян. Податкова декларація про майновий стан і доходи, отримані громадянами у 2014 році, подається до 1 травня 2015 року до податкової інспекції за місцем реєстрації платника (місцем проживання). Граничний термін подання декларації в цьому році - 30 квітня.

Прес-служба ГУ ДФС у Кіровоградській області
 


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool