Мешканці Кіровоградщини! На воді будьте вкрай обережні!

Липень 03, 2012 | Новини | Переглядів: 1046 | Коментарі: 0

З початку року, статистика нещасних випадків на воді, невпинно зростає.

Так, станом на 2 липня 2012 року на водоймах Кіровоградщини загинуло 29 осіб троє із них діти. Лише за останні кілька днів стався ряд нещасних випадків, які мали місце в Онуфріївці, Світловодську та Кіровограді. Тут вода забрала життя 4 осіб. На жаль в цю пору такі випадки не поодинокі, у зв’язку з купальним сезоном. Але незважаючи на радість літнього відпочинку, шановні громадяни, ви повинні дотримуватись правил безпеки на воді.
По-перше, не можна входити, пірнати у воду після тривалого перебування на сонці. По-друге, купатися краще вранці або ввечері, коли небезпеки перегріву немає. Ні в якому разі не заходьте у воду, перебуваючи у стані алкогольного сп’яніння. Купаючись у незнайомому місці – не пірнайте з берега, гірки, дерева; у воду слід входити неспішно, обережно пробуючи дно ногою! Купатися краще там, де є рятувальні служби! Особливо слідкуйте за дітьми: їхня поведінка у воді не передбачувана!

Шановні громадяни!

Управління Держтехногенбезпеки та Територіальне управління МНС в області звертаються до вас із проханням бути більш дбайливими до свого життя та життя своїх рідних. Адже за спекотної погоди, дуже важко втриматися від бажання скупатися у річці. Нехай відпочинок принесе вам радість та користь, а неприємності на воді, не зачеплять вас та вашої родини!

Управління Держтехногенбезпеки та Територіальне Управління МНС в Кіровоградській області
 


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool