Мешканець Кіровоградщини заподіяв шкоди водним біоресурсам на загальну суму 12 800 гривень

Червень 03, 2015 | Новини | Переглядів: 877 | Коментарі: 0

Ним виявився 36-річний житель селища Петрове Кіровоградської області. На території Іскрівського водосховища чоловік виловив 450 штук різних видів риби, заподіявши шкоди водним біоресурсам на загальну суму 12 800 гривень.

Правоохоронці встановили, що зловмисник здійснював незаконний вилов риби без наявності відповідного дозволу в нерестовий період.
- У ході огляду місця події було виявлено та вилучено 4 ліскові сітки з вічком сіткового полотна загальною довжиною 320 метрів, застосування яких заборонено законодавством України, а також виловлену рибу, - повідомив в.о. начальника Петрівського РВ УМВС України в Кіровоградській області Олександр Лисенко.
Зловмиснику оголошено про підозру у вчиненні злочину, передбаченого ч. 1 ст. 249 «Незаконне зайняття рибним, звіриним або іншим водним добувним промислом» Кримінального Кодексу України.
За такі дії чоловіку загрожує покарання у вигляді штрафу, обмеження волі на строк до трьох років, з конфіскацією знарядь і засобів промислу та всього добутого.

За матеріалами Петрівського РВ УМВС України в Кіровоградській області
 


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool