Майже 800 ліценцій на торгівлю алкоголем і тютюном отримали підприємці Кіровоградщини

Квітень 29, 2014 | Новини | Переглядів: 852 | Коментарі: 0

Фахівцями відділу контролю за обігом та оподаткуванням підакцизних товарів ГУ Міндоходів у Кіровоградській області за січень – березень 2014 року видано 791 ліцензію на право реалізації алкоголю та тютюну.

До місцевого бюджету від плати за них надійшло 2,6 млн. грн.
За словами першого заступника начальника Головного управління Міндоходів у Кіровоградській області Сергія Колотухи, основним із завдань органів доходів і зборів є контроль за дотриманням продавцями Закону України „Про державне регулювання виробництва і обігу спирту етилового, коньячного і плодового, алкогольних напоїв і тютюнових виробів” у частині заборони продажу таких товарів особам, які не досягли 18 років.
Нагадаємо, що відповідно до чинного законодавства, продаж алкогольних напоїв та тютюнових виробів неповнолітнім карається анулюванням ліцензій та штрафними санкціями. Розмір штрафу, який застосовується до суб’єкта господарювання, складає 6800 гривень.
Крім того, втратити ліцензію можна також за продаж алкоголю та тютюну у невизначених для цього місцях, несплату чергового платежу за ліцензію протягом 30 днів від моменту її призупинення, а також за заявою суб’єкта господарювання.

Прес-служба ГУ Міндоходів у Кіровоградській області
 


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool